Джуринська територіальна громада

Вінницька область, Жмеринський район

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТУ РІШЕННЯ «ПРО ВСТАНОВЛЕННЯ МІСЦЕВИХ ПОДАТКІВ І ЗБОРІВ НА ТЕРИТОРІЇ ДЖУРИНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ»

Дата: 13.05.2021 14:01
Кількість переглядів: 155

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

«ПРО ВСТАНОВЛЕННЯ МІСЦЕВИХ ПОДАТКІВ І ЗБОРІВ НА ТЕРИТОРІЇ ДЖУРИНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ»

Відповідно до п.12.3. ст.12 Податкового кодексу України ради  територіальних громад приймають рішення про встановлення місцевих податків і зборів та податкових пільг зі сплати місцевих податків і зборів. Такі рішення є регуляторним актом. Враховуючи ст. 34, 35 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», рішення 7 сесії Джуринської сільської ради 8 скликання №228 від 05.03.2021 року «Про створення комісії з підготовки регуляторних актів щодо встановлення податків на території Джуринської сільської ради». Комісія розробила проєкт рішення про встановлення місцевих податків і зборів та податкових пільг зі сплати місцевих податків і зборів. Джуринська сільська рада розміщує на офіційному сайті громади   http://dzhurynska.gromada.org.ua/ проєкт рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Джуринської територіальної громади».

До обговорення проєкту рішення запрошуються жителі Джуринської сільської територіальної громади, депутати сільської ради, члени виконавчого комітету, представники громадських організацій  та представники господарюючих суб’єктів.

Зауваження та пропозиції від фізичних і юридичних осіб та їх об’єднань стосовно проєкту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу до нього просимо надсилати до Джуринської сільської ради  на електрону пошту djurinsilrada@ukr.net з поміткою «Місцеві податки» в термін до 11 червня 2021 року.

Комісія з підготовки регуляторних актів, щодо встановлення податків на території Джуринської сільської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора