Джуринська територіальна громада

Вінницька область, Жмеринський район

яблуневий сад в пам'ять про синів Джуринської громади – воїнів АТО/ООС

Дата: 04.11.2021 11:20
Кількість переглядів: 94

Фото без опису 4 листопада, на території Сапіжанського ЗЗСО, спільними зусиллями Вячеслав Соколовий - голова Вінницької обласної Ради, Галина Попсуй - голова Джуринської ТГ та завідувача ОЗ "Сапіжанський ЗЗСО І-ІІ ступенів" Сергій Боднарчук, було встановлено пам'ятний знак, який засвідчує, що у Сапіжанському ЗЗСО І-ІІ ступенів з ініціативи родини Соколових та Джуринської організації «Української Стратегії Гройсмана» висаджено яблуневий сад в пам'ять про синів Джуринської громади – воїнів АТО/ООС, які не повернулись додому: Бердакова Валерія Олексійовича і Дмитренка Павла Петровича.

Нагадаємо, що яблуневий сад був висаджений у Сапіжанській філії навесні цього року педагогічним та учнівським колективами.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Герої не вмирають! Вони залишаться назавжди з нами, увіковіченні в пам’яті поколінь, як воїни, що віддали свої життя за майбутнє нашої рідної незалежної України. З їхніми іменами ми стаємо сильнішими.

Разом до перемоги!

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора