Джуринська територіальна громада

Вінницька область, Жмеринський район

Культура – це те, що формує українців як націю...

Дата: 09.11.2022 14:00
Кількість переглядів: 91

Культура – це те, що формує українців як націю...

Щорічно 9 листапада відзначається Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. Цього гарного святкового дня в Джуринській ТГ вітали тих, хто щоденною плідною працею плекає, творить та примножує національну культуру.

Привітали працівників культури з професійним святом Джуринський сільський голова Галина Попсуй та начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Інна Ярова(Inna Yarovenka).

Зі щирими словами привітань міцного здоров’я, добробуту та наснаги до творчих злетів до присутніх звернулася Галина Михайлівна, яка зазначила, що професія працівника культури є важливою, особливо в наш час, адже саме вони душевним словом та піснею пишуть історію нашого сьогодення, підтримують культурні набутки.

Традиційно, за творчий підхід, сумлінну працю та з нагоди відзначення професійного свята кращі працівники культури були нагороджені подяками...

Працівники культури невпинно і щодня працюють над збереженням і розвитком національної культури України. Як кажуть, кожен народ існує доти, доки живе його культура.

Мирного неба! Щира подяка ЗСУ за спокій. Молимо Бога про перемогу

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора