Джуринська територіальна громада

Вінницька область, Жмеринський район

Спортивні заходи

16 Серпня, 2021 р., 11:54
15.08.2021р. у с. Олександрівка відбувся матч-відповідь 1/4 фіналу Кубка Жмеринського району з футболу серед чоловічих команд між командами ФК "Носківці" --- ФК "Джурин". В гострій, безкомпромісній боротьбі перемогу з рахунком 2:1 здобула наша команда і за сумою двох матчів вийшла в напівфінал Кубка. Ми бажаєм нашій команді подальших успіхів в змаганнях і нових перемог!
19 Липня, 2021 р., 09:46
17.07.2021 року спортсмени Джуринської територіальної громади прийняли участь в спортивних змаганнях на обласному фестивалі "МАЛИНАФЕСТ", який проходив на теренах Северинівської громади, де зайняли призові місця...
09 Липня, 2021 р., 11:29
6 липня 2021 р. в с.Серебрія Могилів-Подільської міської територіальної громади, згідно розробленого Положення Вінницької територіальної організації ВСФТ "Колос", відбулися спортивні змагання "Тато, мама, я - спортивна сім'я", присвячені Українському Дню Родини.
25 Травня, 2021 р., 09:40
   Опорний заклад "Джуринський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів" долучився до соціального проєкту Активні парки — локації здорової України” шляхом проведення заходу "Веселі старти". Даний захід спрямований на покращення здоров'я, залучення учнів до систематичних занять фізичною культурою і спортом, виховання в учнів ціннісної орієнтації на здоровий спосіб життя та виховання колективізму і взаємодопомоги, дисциплінованості, сміливості, наполегливості, завзятості, витримки та спортивного азарту. В      заході взяли участь 2 команди "Сокіл" та "Ластівка". В суддівстві брали участь директор закладу Лисак С.І., начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Ярова І.В. та головний спеціаліст Яковишена О.Ю. Організовано присутність медичної сестри. Активну участь у проведенні заходу взяли і вчитель фізичної культури Попов М.М. заступник директора Попова Н.М. та Михайлина Вікторія!     Після проведення заходу, капітанів команд було нагороджено грамотами, а учасники отримали масу позитивних вражень!  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора