Джуринська територіальна громада

Вінницька область, Жмеринський район

Новини

Дата: від до Скинути
24 Червня, 2022 р., 11:39
  Одним із найсерйозніших порушень прав людини в усьому світі розцінюється торгівля дітьми. На жаль, потрапити в ситуацію торгівлі людьми може кожна дитина, незалежно від віку, статі та соціальної приналежності.
24 Червня, 2022 р., 10:40
Одним із пріоритетних завдань держави є соціальний захист дітей, створення сприятливих умов для їхнього фізичного, інтелектуального та духовного розвитку, майбутньої повноцінної життєдіяльності.
05 Травня, 2022 р., 16:01
Вячеслав Соколовий провів розширене засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування
23 Лютого, 2022 р., 14:00
Конкурс Вінницької обласної ради #Комфортні_громади_2022 завершено. Фінансування з обласного бюджету отримали два проєкти нашої громади: Освітлення вулиць у селах громади – об'єктивна вимога часу; Подаруймо радість людям і в маленьких селах! Підтримка та розвиток громад Вінниччини є одним із головних пріоритетів команди Української Стратегії Гройсмана. Спільно зробимо наші громади комфортнішими! Тепер ми  можемо приступати до головного процесу – реалізації своїх проєктів!   Дякуємо голові обласної ради Вячеславу Соколовому і експертній раді за високу оцінку нашої праці та за надану можливість творити зміни у громаді!  
22 Лютого, 2022 р., 14:31
Відсьогодні у Вінницькій області діє «гаряча лінія» з питань Територіальної оборони

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора