Джуринська територіальна громада

Вінницька область, Жмеринський район

Новини

Дата: від до Скинути
29 Червня, 2021 р., 16:00
             29 червня 2021 року в приміщенні КУ "Центр культури та дозвілля" Джуринської сільської ради відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора опорного закладу «Деребчинський заклад загальної середньої освіти» Джуринської сільської ради та директора Хоменківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Джуринської сільської ради.            Як повідомлялося раніше, до участі в конкурсі були допущені Свідніцька Оксана Володимирівна – заступник директора з навчально-виховної роботи, яка претендує на посаду директора Хоменківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів та  Остапенко Сергій Григорович, який претендує на посаду директора опорного закладу Деребчинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.
11 Червня, 2021 р., 08:53
Ти молодий, активний та хочеш розвиватися? Маєш ідеї як зробити кращу громаду ? Якщо тобі 14-35 років і ти проживаєш на території Джуринської громади, то WELCOME до молодіжної ради! Що таке молодіжна рада?  Молодіжна рада - це інструмент молодіжного “голосу”, який дає можливість почути молодих людей. Чим це цікаво саме тобі? - нові цікаві знайомства та зустрічі; - набуття досвіду організатора, волонтера, депутата; - ти матимеш можливість реально впливати на розвиток своєї громади. Однак для ефективної та повноцінної роботи Молодіжної ради потрібно, аби до її складу увійшли найкращі представники молоді.  Саме тому оголошується конкурсний відбір!! До складу Молодіжної ради можуть входити громадяни України віком від 14 до 35 років, які є жителями Джуринської громади. Що для цього потрібно? Необхідно подати заяву та документи до відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Джуринської сільської ради для участі в установчих зборах. Для участі в установчих зборах необхідно: −заяву у відповідній формі ( додається; −бланк підписів 10 молодих жителів громади;*додається* −копію паспорта громадянина України. Строк подачі документів до 25 червня 2021 р. За довідковою інформацією звертайтесь до відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Джуринської сільської ради за адресою: с.Джурин, вул.Заводська 3 або за номером телефону +380988354494 (Олеся)
10 Червня, 2021 р., 12:30
         08.06.2021 на теренах Джуринської територіальної громади відбулось нагородженння дітей та викладачів Джуринської ДМШ, які брали участь у фестивалі "Крок до мрії". Даний фестиваль уже десятиліття проводить Ірина Борзова, нині Народний депутат України.              Цьогоріч через карантинні обмеження фестиваль проходив в онлайн форматі, але це не зменшило бажання дітей приймати участь.  По – сімейному тепло, із запашним українським короваєм пройшла зустріч у Джурині. Учасники фестивалю та вихованці Джуринської дитячої музичної школи (керівник Клімова Леся Володимирівна) презентували невеличку концертну програму. А дев’ятирічний маленький музикант Кравчук Володимир, який підкорив серця журі віртуозною грою на кларнеті та фортепіано, виборов Гран-Прі фестивалю та був відзначений Іриною Наумівною грошовою винагородою і медаллю.         Під час церемонії вручення нагород Ірина Наумівна щиро подякувала всім, хто приєднався та підтримав фестиваль, а відтак подарував дітям свято та посмішки на їх обличчях. Адже участь у фестивалі – це крок до їх мрії .
01 Червня, 2021 р., 14:10
           Свято Останнього дзвоника у Хоменківському ЗЗСО І-ІІІ ступенів Джуринської сільської ради відбулося першого червня у Міжнародний день захисту дітей. Нетрадиційна форма  проведення, що необхідна під час адаптивного карантину, неабияк порадувала дітей. Квести, інтелектуальні, музичні та рухливі розваги,  проведені класними керівниками в класних кімнатах, замінили звичну всім лінійку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора