Джуринська територіальна громада

Вінницька область, Жмеринський район

Новини

Дата: від до Скинути
31 Березня, 2023 р., 14:14
Типовими правилами благоустрою території населеного пункту, затвердженими Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово – комунального господарства України від 27.11.2017 р. № 310,  визначено межі утримання прилеглих територій підприємств, установ, організацій та житлової забудови. Джуринська сільська рада нагадує на необхідності дотримання усіма суб’єктами господарювання та власниками приватних будинковолодінь вимог законодавства України з питань благоустрою населених пунктів та наголошує на відповідальності за неналежне утримання власних та закріплених територій. Зокрема, статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення визначено, що  порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів -тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Тож...
31 Березня, 2023 р., 10:40
о Міжнародного дня просвіти з питань мінної небезпеки та допомоги з протимінної діяльності ДСНС України спільно з Дитячим фондом ООН UNICEF Ukraine, за підтримки Міністерство освіти і науки України, підготували інтерактивні онлайн-уроки для школярів.
31 Березня, 2023 р., 10:13
   Для школярів, що у 2023 році здобувають загальну середню освіту та мають намір вступати до ВНЗ, громадською організацією "Молодіжна організація "Молоде покоління" суспільно з Національним Фестивалем “Код Нації” було ухвалено рішення про проведення марафону зустрічей. Експерти в галузі освіти, представники ВНЗ та вступники минулих років допоможуть абітурієнтам з’ясувати всі деталі та нюанси вступу до закладів вищої освіти у 2023 році, проведення НМТ, визначення пріоритетів та значення вагових коефіцієнтів і звісно поділяться дієвими лайфхаками щодо написання мотиваційних листів. Перша з п’яти зустрічей, що відбудуться у рамках марафону у весняно-літній період цього року, запланована у форматі відеоконференції 1 квітня 2023 року о 12:00 на платформі meet.google.com. Щоб взяти участь у зустрічі, учасники мають попередньо зареєструватися за посиланням:.. https://url.molodp.org/vstup2023.
31 Березня, 2023 р., 09:00
Щоранку о 9-й годині на всій території нашої держави загальнонаціональна хвилина мовчання.
31 Березня, 2023 р., 08:38
Щоб отримати рецепт на рецептурний препарат необхідно обовʼязково звернутися до лікаря на прийом.
30 Березня, 2023 р., 14:34
З 1 квітня 2023 року на всіх рибогосподарських водних об’єктах Вінницької області починається весняно-літня заборона на лов водних біоресурсів.
30 Березня, 2023 р., 12:12
Подати заявку на отримання грошей можна на порталі Дія
30 Березня, 2023 р., 09:00
Щоранку о 9-й годині на всій території нашої держави загальнонаціональна хвилина мовчання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора