Джуринська територіальна громада

Вінницька область, Жмеринський район

Новини

Дата: від до Скинути
22 Вересня, 2023 р., 10:06
21 вересня голова обласної Ради Вячеслав Соколовий провів розширене засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування. Участь у засіданні взяли заступники голови обласної Ради, заступник начальник обласної військової адміністрації Сергій Здітовецький, Вінницький міський голова Сергій Моргунов, голови та члени постійних комісій обласної Ради, керівники обласних комунальних підприємств, голови громадських організацій, голови територіальних громад.
21 Вересня, 2023 р., 11:12
  Головним управлінням Національної поліції у Вінницькій області оголошено конкурсний відбір кандидатів на службу в поліції із зайняттям вакантних посад для подальшого призначення до підрозділів поліції особливого призначення «САФАРІ», «ЦУНАМІ», «ЛУГАНСЬК» у складі Департаменту поліції особливого призначення «Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України «ЛЮТЬ», зокрема, на даний час оголошено конкурсний відбір на 2 вакантних посади, з них:
16 Вересня, 2023 р., 16:46
Щороку в третю суботу вересня проходить акція Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day». Це - масштабна акція, спрямована на усунення забруднення довкілля та пластикових відходів. Мета акції – формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та відповідального споживання серед громадян, об’єднання зусиль заради екологічного майбутнього. Під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!» працівники Джуринської сільської ради та працівники закладів культури охоче приєднались до вищезгаданої акції. В рамках акції були проведені цифрове прибирання та колективне прибирання колишнього терапевтичного відділення , ігрового майданчику, парків, вулиць,  прилеглих територій закладів та ін.
12 Вересня, 2023 р., 09:43
У рамках Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?», що здійснюється за ініціативи Олени Зеленської, міжнародними експертами Israel Trauma Coalition та ГО «Безбар'єрність» проводилося навчання з основ психологічної підтримки для працівників служби зайнятості.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора